6 thoughts on “Virk så

 1. mariahønen

  Jeg ser for mig at nogle vilde cyklister drøner i zigzag over broen med en hale af vrede fodgængere løbende efter sig…
  Der er ikke meget cyklist etikette i København – og jeg taler af erfaring.
  Samtidig har vi en fodgænger kultur, som er lidt for meget “jeg behøver ikke tage hensyn til nogen, alle andre skal tage hensyn til mig mig mig!” Det skal nok blive kønt.

 2. Fru Green

  På stien frem til bryggebroen er der nu ikke meget trafikantetikette generelt. Der er cykelister og fodgængere lige slemme, så det må være rigtig munter. Herligt at jeg ikke skal den vej mere … og forstyrre samfundsordenen. ;-)

 3. AnetQ Forfatter

  Njah – overskriften var faktisk mest møntet på mit “blog-via-mobilen”-setup, der ikke har været helt samarbejdsvilligt (men så pludselig virkede). Men det er da fantastisk med “til forstyrrelse af samfundsordenen”-klistermærket.
  – og så vil jeg sige, at trafikforholdene faktisk er mindre sindssyge i det område end de plejer. Det er lige som når lyskurvene ikke virker og alle kører nysseligt og forsigtigt, hvor de normalt jorder af sted, fordi de mener at have retten på deres side ;)

 4. AnetQ Forfatter

  Bemærk i øvrigt også den forbilledlige brug af cykelkurv til at transportere cykelhjelmen i… Endnu en måde at forstyrre samfundsordenen på – nu næsten subliminalt?!

 5. Christian Michaelsen

  Er I sikker på, at hun sidder på en cykel? Det er da en knallert – er det ik :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.