Uvirkelighed på andendagen

Det forekommer mig at jo ældre man bliver, jo større forsinkelse bliver der kroppens reaktion… Ømme muskler efter fysisk udfoldelse smerter mest sidst på andendagen – dagen efter tænkte man: fint-fint jeg er i superform, men dagen efter igen kan man knap gå. Den samme forsinkelse synes at forekomme med eftervirkningerne af alkohol; Efter 7 dages konsekutivt drikkeri fra jul til nytår har det taget mig 2 dage rigtigt at opnå den dér lidt tågede distancerede afstand til virkeligheden, som er mit svar på tømmermænd.
Har således tilbragt ca. 5 timer på cafe med næsten lige så tåget selskab, kun med kort afbræk til impulskøb af Iittala-glasvarer til halv pris, og så en Tykwer-film, der heller ikke var voldsomt virkelighednær (omend god) Måske det var tid til check-in i virkeligheden igen?
Har således alle intentioner om at lægge mig til at sove før kl. 8:30 i dag (men vi kender jo alle brolægningen på vejen til Helvede…). Ellers bliver det også alt for hårdt at komme op til brunch kl. 12

3 thoughts on “Uvirkelighed på andendagen

  1. Pingback: Let’s get lost! » Blog-arkiv » Udfordring #9

  2. mariahønen

    Nåååårh hvor har du det hårdt :) Jeg er nu på arbejde igen, var også igår – så det er måske lidt svært at føle den helt store sympati.
    “Brunch kl. 12… buhu siger jeg bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.