Scarlett synger Tom

Hatten af for Scarlett der kaster sig ud i et projekt, der ikke på nogen måde er idiotsikret:
Skuespillere har ikke tradition for at få respekt selv, hvis de får succes med at give den som sangere… (vi kan i flæng nævne Hasselhoff, Bruce Willis & Brigitte Stallone)
Coverversioner af de tunge drenge lykkes sjældent… (hør fx de 10-12 Leonard Cohen cover-plader der udkom i 80-90’erne, og der er 3-5 gode numre tilsammen)

– men jeg synes der kommer noget interessant ud af det; de tre numre, der ligger på MySpace er fine.

3 thoughts on “Scarlett synger Tom

 1. Rasmus

  Jeg var fuld af forsigtig optimisme inden afsløringen af de tre numre, men må sige at min allerværste frygt ikke helt dækker, hvor rædselsfuldt resultatet er. For mig lyder det som om vokalen er meget usikker (som om teksterne læses op fra et papir – og dernæst er mixet helt om i baggrunden for at dække over det) og musikken er direkte voldtægt af det originale materiale.

  Jeg kan egentlig godt lide lille Scarlett, og hvis man partout skal lave covers af Tom Waits, bliver man også nødt til at give det et personligt touch. Men i dette tilfælde er det altså total fiasko, synes jeg.

 2. Ægget

  Jeg synes egentlig det lykkes meget fint for Scarlett; at jeg så ikke er den store Waits fan er noget andet. Jeg har aldrig helt fattet hvad det er for et liv Waits fortæller om – og det ligner hverken mit nuværende eller et tidligere så vidt jeg husker – og ønsker egentlig heller ikke det liv.

  Boy oh boy!
  Eller rettere Brigitte – hun udgav også en single med den nu afdøde Falco (ham med Der Kommissar og Rock me Amadeus…og andre mindre hits) – Body next to body hed den vist.
  Og Falcos debutplade blev udgivet fra et lille kælderforetagende i Næstved – Einzelhaft hed pladen vist.

  Jeg husker Nie mehr schule, Maschine Brennt og Der Kommissar…

  Og Bruce Willis – ja – men det var jo en stor og meget veludført joke. Altså med mockumentary og alt muligt – The return of Bruno.

  Faktisk klarede Bruno/Bruce sig pænt og solgte ret mange plader.
  Det kan man ikke sige om Brigitte.

  Knight Rider gider jeg ikke snakke om, han er en stor musikhistorisk anomali. Han er grunden til at musik ikke skal sælges fra tankstationer. Hvorfor DJ Ötzi alligevel skal fejres som en kulturel berigelse.
  Her smadrer han Blue Swedes legendariske nummer http://youtube.com/watch?v=62S1vws4y7s

  pis!

 3. Christian

  Jeg er fuldstændig på linie med Rasmus og det ærger mig, for jeg havde virkelig sat næsen op efter noget stort her. Scarlett Johansson er en skøn blanding af krop og intellekt og dette kombineret med Tom Waits materiale burde der kunne komme noget godt ud af. Men det gjorde der ikke! Dømt ud fra de numre, der er sluppet løs på youtube, er det virkelig nedtur … øv, øv, øv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.