Kevin Smith scorer igen

…nej ikke hans evige “straight crush” Ben Affleck. Næh nej, han har lavet en ny film, og den er super som de plejer: Zack and Miri Make a Porno

Zack & Miri

Sjovt som det KS laver dybest set egentlig er romantiske komedier, bare med folk der taler grimt – lige som i den virkelige verden… (eller er det bare i min?) – Det er sjovt som altid, og som en added bonus viser det sig, at “Jay” kan spille andet end Silent Bobs makker… Man kan næsten sige, at han har fået en klipning & et day-job!

4 thoughts on “Kevin Smith scorer igen

 1. Ægget

  Har desværre endnu ikke fået den set, har glædet mig vildt – som jeg oftest gør når det handler om Smith.

  Btw: nu hvor du er sprunget åbent ud som fan af Hugh Laurie, så kan jeg ikke komme uden om at sige Stephen Fry. Den store til tider flamboyante homo, der på tv passede så perfekt til Laurie – han driver en ganske underholdende og informativ hjemmeside.

  Det viser sig at Fry er teknikliderlig i højeste potens. Dvs alt hvad der har med IT, mobiler, notebooks og software har automatisk hans interesse – nåja og så er han jo komiker og skuespiller og … og…
  Jeg ville bare anbefale at kiggelure på hans side stephenfry.com – hans blog er absolut besøget værd – faktisk en rejse værd. Jeg tror også itunes får solgt mig et par Fry-oplæsninger af short stories.

 2. AnetQ Forfatter

  Uha ja, Fry er da totalt oppe på beatet med sin techno-fetishisme! Må vist lige tjekke det ud!

 3. Pingback: Undr! : Uventet alvor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.