Ferie …agtigt

Så var det jo i dag, der lige var en inden-arbejde aftalen, der godt kunne nås, fordi møde var flyttet ad flere omgange, men nu var det hele klar til en dejlig dag. På arbejdet skulle et par sidste detaljer lige ordnes. Noget af det lige sammen med nogle andre (succeshistorie, der lige skulle klappes af) på førnævnte møde. Så skrivebordet kunne blive ryddet. Og man kunne gå på ferie med ro og overblik. Sådan, dejligt ferieklar. Eller ja – det var så planen…
Morgenens aftale startede med at blive forsinket af den essentielle persons cykelsammenbrud, resulterende i en lille times forsinkelse. Så var den afslappede morgenplan pludselig noget med at slæbe cykel med i Metro og stadig komme et kvarter for sent. Nå ja – skidt pyt, det var hyggeligt og jeg nåede jo frem kun et enkelt akademisk kvarter forsinket, så videre i dagens program.
Derfra gik det kun ned ad bakke – inklusiv input-leverandør til “skriv” der forlader seancen i en time… Gæt tre gange hvem der skal lave arbejde færdigt på mandag??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.