Bloggeri for begyndere – en handy håndbog

Som med enhver anden gør-det-selv kultur varer det ikke længe, før det vælter med håndbøger i “hvordan man gør det rigtigt”… Således også bloggeri.

Mon ikke det er som med de fleste andre gør-det-selv-fagbøger; Bortset fra de få “professionelle” der køber dem for at få ny inspiration, købes de fleste af folk, der synes, at det kunne være spændende, men i virkeligheden aldrig nogensinde giver sig i kast med at…

  • lære at strikke
  • udbene den gås
  • køre ethjulet cykel
  • spille banjo
  • danse vals
  • …eller få sig en blog

    Tager jeg fejl? Har du lært at strikke eller startet din blog efter bogen?

    3 thoughts on “Bloggeri for begyndere – en handy håndbog

    1. Ulla

      Vil det sige at man ikke kan lære at strikke efter en bog? Det var ellers lige min plan. Pis oss. Nå, men jeg har også en masse andet at se til. Min autodidakte blog bl.a.

    2. AnetQ Forfatter

      Nej, der er ingen der siger at det ikke kan lade sig gøre – men let’s face it, der er en grund til at alle håndværkeruddannelserne fra tidernes morgen har været bygget op omkring mesterlære. Jeg kan da også kun sy fordi min søster er gl. håndarbejdslærer og det passer til mit (utålmodige) temperament, i modsætning til strikning fx. der er lige lovligt procesorienteret til min smag… Men alt kan vel læres efter bogen, hvis man er den rette type?

    3. Ulla

      Hm… Æv! Desuden er jeg også skrækkelig utålmodig, men jeg havde en forhåbning om at strikning kunne skænke mig tålmodighed sådan HELT af sig selv. Nok ikke.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.