8 uanalytiske ting

Jeg skal sgu også hele tiden analysere alting, næh, vi må have noget mere umiddelbarhed på banen, så nu i nyt forsøg: usorteret, uanayseret og umiddelbart:

1) I dag er jeg blevet stukket af en hveps for første gang (lidokain-gele er vejen frem!)

2) Er også blevet nødet til at gramse på fremmed [utroligt veltrænet] yngre mands overarmsmuskler. Tænkte først for sent på, at jeg skulle have spurgt, om jeg måtte bide i den også… mmmm elsker at bide i mænds overarmsmuskler.

3) Man får meget varme fødder i mine nye gummisko, men de er voldsomt kække i farverne.

4) Købte 4 (!) par sko i Stockholm, selv om det egentlig var veninden, der skulle have nye sko og derfor hev mig med ind i samtlige skobutikker. Hun købte 0 par.

5) Mit liv føles ret internationalt-jet-set agtigt lige i øjeblikket med den rejsefrekvens, jeg holder mig [kommer hele tiden til at fyre sådan noget af: åh, jeg skal også til bryllup i Verona på lørdag, så det må blive i ugen efter, inden jeg tager til London…], jeg fatter ikke, hvorfor min bankkonto ikke har forstået konceptet?

6) Jeg er egentlig ret dårlig til at regne, viser det sig. På de sidste 2 kursusafslutningssedler jeg har afleveret, har jeg fucket op i timetallet, så jeg har måttet aflyse timer i sidste øjeblik, for ikke at give kursisterne for mange timer. Utjekket.

7) Jeg mangler en sommerforelskelse!

8) Jeg købte 9 bøger i Estockholmo, har indtil videre kun læst én, den var til gengæld så god at den fortjener sin egen post. Hov vent, 2 faktisk, havde glemt at jeg havde givet Ben Elton en chance og tyret en knaldroman af ham også: “Blash from the Past”.

– det gik da meget bedre, gjorde det ikke? Mindre analyse-Q, oder?

1 thought on “8 uanalytiske ting

  1. Kenneth

    Det er i orden Frk Metropolitaner – de er godkendt til videre passage ud i blogland – check sprut og holdninger ved counter A ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.