8-tagfat eller mig-mig-mig-mig-mig-mig-mig-mig

Man vender ryggen til fädrelandet et öjeblik og straks er der nogen der stikker meme-stilletten ind mellem de uanende ribben. Jeg er blevet tagget… af Styx og Ulla og måske er der flere der har benyttet et par dages uopmärksomhed til at stikke til, det har i så fald väret snitsår?

Nåmmmen jeg må til det: 8 tilfäldige ting du måske ikke havde luret om AnetQ:

1) Jeg elsker märkelige piktogrammer, de pirrer min utilbörlige nysgerrighed.

2) I nästen 10 år var mit hår rödt og barberet ned til 12 mm med undtagelse af pandehåret.

3) Jeg hader lyserödt, girly glitter-glimmer-stuff og den slags (på mig selv), til gengäld er jeg god til at finde vej, parallelparkere, göre-det-selv, navigere i fremmede byers undergrundsbaner, lade väre med at tale om fölelser og råbe ad fjernsynet, hvis der er sport.

4) Folk tror ganske ofte, at jeg er lesbisk (Wonder why…) Engang var der en bösse, der brugte 3 kvarter (en lördag nat på bar) at overbevise mig om at jeg MÅTTE väre lesbisk, jeg havde bare ikke opdaget det endnu… Det er nu mange år siden, og jeg er vist kommet en smule i kontakt med min kvindelige side [Har fundet den overhovedet?] siden da – jeg får i hvert fald ikke det indfölende “Må jeg godt spörge dig om noget? Altså det er helt i orden, hvis du ikke har lyst til at svare…”-spörgsmål så ofte längere.
– Det ville selvfölgelig udvide markedet med 100 %, men jeg synes bare at mänd er läkre og lugter godt og kan göre mig helt… Hov, der jeg mig fortabte vist lidt, nå vi må jo videre!

5) Jeg er vist blevet meget bedre til det med at tale om fölelser (jf. pkt. 3) i de senere år.

6) Jeg er egentlig kun begejstret for 2 slags slik: Lakridser og mörk chokolade.

7) Ved ikke om slik er karakteriserende for ens personlighed, men der er noget passende over min forkärlighed for salt lakrids og bittersöd chokolade: Hårdt, ind til benet, det er essensen vi går efter – og det skal ikke väre med sukkeroverträk… Men ren sanseoverväldende, svedig, smeltende på tungen nydelse skal der väre plads til, og det skal ikke väre den udvandede udgave.

8) Jeg elsker at lege med Lego. Jeg bliver gerne kreativ inden for et sät udstukne rammer – Inger Christensen har sagt noget klogt om den slags engang

9) Svenskere er nok, det folkeslag jeg har haft flest fordomme om. Jeg er så meget köbenhavner, at jeg först kom til Malmö, da broen var klar og min davärende (jysk-födte) käreste insisterede på at se Sverige. Jeg skriver dette i Stockholm Arlanda (deraf de sjove bogstaver) og kan afslöre, at Sverige slet ikke er spor slemt!

10) Jeg har vist i mange år drömt om at väre spinkel, mörkhåret, dramatisk, drenget, og lidt pouty (pigefornärmet) arrogant eller bare i fölelsernes vold på den franske måde. [Tänk PJ Harvey]. I virkeligheden er jeg mest kurvet, blond (af en art), smilende, pragmatisk og praktisk problemlösende på den jordbundne måde, der har fået flere til at kalde mig ‘det psykisk mest stabile menneske de kendte’ [hvilket selvfölgelig blot er en illusion, men let’s face it, det skriger ikke ligefrem drama queen, vel?]

Spörgsmål:
Har vi alle en lille dröm om at väre alt det, vi ikke er? [og nej, du regnede vel ikke med, at jeg kunne svare på en fjollet meme-ting, uden at ende i det analytiske hjörne, vel?] Hvordan drömmer du om at se ud og väre?

3 thoughts on “8-tagfat eller mig-mig-mig-mig-mig-mig-mig-mig

  1. Ulla

    Til punkt to: Ligesom hende fra Degrassi Junior High? (som godt nok ikke var rødhåret, men lidt samme frisure…)

  2. AnetQ Forfatter

    Eh, nu har jeg aldrig været god til eftermiddagsserier, så det kan jeg ikke svare på, men jeg kan vel finde et billede…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.