Har du nogensinde været længere ude end til navlen?

Jeg tog en quiz: “Hvor meget livserfaring har du” Og selv om jeg fik 68% og at vide, at jeg er forud for min tid, eftersom jeg slet ikke er i fyrrerne, så er jeg ikke helt tilfreds. For mange spørgsmål om friværdi, for få om livet, når det nærmer sig det dybe vand…
Så her er mit bud på en alternativ quiz, titlen er:
Har du nogensinde været længere ude end til navlen?
Har du:
1) været nødt til at snakke din vej ud af et lift på en tysk motorvej med en kassevognschauffør, der ville have sex, men skam gerne ville betale for det?
2) haft et hårdt fysisk arbejde?
3) boet i et andet land? 4) Flere gange?
5) prøvet at være alvorligt syg eller deprimeret?
6) været der for en ven, der er så langt ude, at han snitter i sig selv for at mærke at han lever?
7) rejst ud i verden uden at vide hvor du skal hen, hvordan præcis du kommer derhen & hvor du skal bo (uden at have et visa-kort i baghånden)?
8) nogensinde været nødt til at stole blindt på en totalt fremmed?
9) dyrket sex på et kunstmuseum eller i et tog? 10) Med én du lige havde mødt?
11) nogensinde været ven med en person, der ikke har præcis samme etniske/kulturelle/sociokulturelle/økonomiske baggrund og opvækst som dig selv?
12) prøvet at skulle træffe en beslutning og selv fortælle folk den dårlig nyhed – og holde fast i beslutningen, selv om de græder, skælder ud, sviner dig til, eller slet ingen ting siger?
13) oplevet at én du virkelig holdt af døde?
14) elsket et andet menneske højere end (eller bare lige så højt som) dig selv?
15) kastet dig ud i noget du vidste du ikke kunne, men gjort det alligevel?

12 thoughts on “Har du nogensinde været længere ude end til navlen?

  1. Suzy-Hang-Around

    Tadah, 92% i livserfaringsquizzen – det er dog sikkert bare huskøbet og skilsmissen der bon’er ind, så det er i virkeligheden ikke noget at være imponeret af, endsige misundelig på. Din quiz, derimod, ville nok ende med et mindre imponerende resultat for mit vedkommende. Dejligt anarkistisk er den, og jeg er jo lidt spidsborgerlig.

  2. Anetq

    Nåmen du må meget gerne tilføje nogle spidsborgerlige dybt-vands-spørgsmål? Jeg ved ikke rigtigt hvor afgrundene ligger som bedsteborger… Lad høre!

  3. Suzy-Hang-Around

    Hm … ja, det er jo sådan noget henad ‘Er du nogensinde gået i seng uden at have børstet tænder og taget make-up’en af?’ og andet som anarkister hånligt kan svare ‘JA!’ til. Dvs. at vi ikke kan afdække BEGGE gruppers regelbrud i SAMME quiz. Må tænke lidt videre …

  4. Marian

    Hm, jeg er sidst i tyverne ifoelge quizzen, saa ikke saa langt fra sandheden…

    Men jeg foretraekker nu din “oplevelsesrige” quizz, hvori jeg scorer hele 11 point. (Men jeg tillod mig at aendre kunstmuseum eller tog til en anden offentlig, kulturel institution, for at score lidt hoejere)

    Quizzen kunne ogsaa indholde “faaet boern” som i mine barnloese oejne virker som en af de mest livs omvaeltende milepaele paa vejen mod “livs erfaring”.

    Jeg tager nogle gange mig selv i at taenke, at mennesker som aldrig faar boern aldrig bliver helt “voskne”, men det er maaske alligvel en overdrivelse.

  5. Ulla

    Det er simpelthen noget af det mest deprimerende jeg har læst i lang tid. Mine ja’er kan tælles på to hænder. To knyttede hænder altså. God dammit! Jeg siger hermed mit job op og tager ud i den store verden (dog med visa-kort).

  6. AnetQ Forfatter

    Der er helt klart point for “en anden offentlig, kulturel institution”, Marion.
    Ulla du må se at komme i gang, eller lave din egen quiz med nogle alternative punkter – det kunne faktisk være interessant at høre, hvad I andre ville give point for i jeres livserfaringsquiz: Opfordringen er hermed givet videre, jeg har meme-tagget jer: Lav din egen quiz nu: hvornår er man længere ude end til navlen?

  7. kkk

    Ifølge quizzen svarer mit erfaringsniveau til en person sidst i tyverne, og det passer jo meget godt.

    Til gengæld scorer jeg vist kun 3 point i nærværende quiz. Tæller 6’eren dobbelt, hvis man selv var vennen?

    Jeg skal lige overveje en alternativ quiz …

  8. AnetQ Forfatter

    Der er i hvert fald point, det er sikkert, kkk!
    Dana er en erfaren kvinde, og det skal man overhovedet ikke kimse af & Marion; benhård quiz du har skruet sammen, der er tydeligvis masser at opleve endnu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.