Verbale kindheste til dorske slubberter

Jeg har en høne af plukke med Københavns population af langfingrede lømler og lumske lurvede lurendrejere, cykelstjælende slamberter og skidtknægte, forvorpne fløse, græsselige grobrianer, og andre lurvede kæltringe!
Hvad skyldes nu denne jeremiade spørger den honnette læser måske sig selv? Hvordan er den knibske Q dog kommet i karambolage med sådanne kradsbørstige krabater? Ja, denne røffel eller verbale uddeling af kindheste skyldes såmænd at uslingene har været nogle dorske driverter. De har ikke bedrevet deres dont. Disse nedrige niddinge burde for mindst 2 år siden have tilranet sig min cykel og deres sendrægtighed i denne sag (for nu ikke at sige slendrian) har resulteret i, at jeg kører på et værkbruddent lig af en vederstyggelig cykel, det er den rene ynk.
Det jeg i så forblommede vendinger ymter er: Kan I svumpukler sporenstrengs komme i gang, jeg attrår nemlig en ypperlig ny cykel. Det er jo ej, fordi jeg er bjærgsom, men uden flere falbelader, se hvor fager den er:
null

11 thoughts on “Verbale kindheste til dorske slubberter

  1. kkk

    Det er sgu aldrig til at finde en simpel tyveknægt, når man har brug for én!

    Nice havelåge.

  2. AnetQ Forfatter

    Ja, Javist har da tydeligvis en stående afhentningsordre, jeg må have mistet mit abonnement…

  3. javist

    Du er nu ikke smart: du ved sikkert udmærket, hvis du tænker dig om, at kvindelige muslimske cykeltyve ikke læser blogs.
    Men jeg tror det hjælper, hvis du undlader at låse cyklen!

    mvh Javist

  4. AnetQ Forfatter

    Hmm tak for tippet. Jeg parkerer den ellers på Nørrebro mange gange om ugen, hvor der en statistisk højere sandsynlighed for at den kan møde en kvindelig muslimsk cykeltyv. Men måske er der bare ikke nogen, der gider stjæle den alligevel uagtet religion eller køn?

  5. kkk

    Hæ, jeg kommer i tanker om De Uaktuelle Nyheder på DR2, hvor de vil måle, hvor lang tid det tager at få stjålet en ulåst cykel på det dybt, dybt kriminelle Indre Nørrebro … Det lykkedes ikke at få den stjålet.

    “Aldrig har en cykel været SÅ ulåst, mine damer og herrer!”

  6. AnetQ Forfatter

    Ja, Bertelsens spændte men seriøse røst genlyder også i min indre højttaler ;)

  7. Maria Hønen

    Jeg har nu i over 2 år haft den SAMME sorte helt almindelige og kedelige cykel stående udenfor mit hjem på indre Vesterbro – det er åbenbart heller ikke et yndet cykeltyv-mål. Jeg er forelsket i en himmelblå mountainbike – så de kunne godt tage at hjælpe mig ud her.

  8. Pingback: Undr! » Blog Archive » Universets sammenhæng, eller: karma for ateister

  9. Næsten30

    Jeg har aldrig fået stjålet en cykel nogen som helst steder i København eller omegn. Til gengæld tog det ikke lang tid i Frederikshavn (af alle steder!) og endda en låst cykel fra et låst cykelskur. Hvad sker der dog i Nordjylland?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.