Valnøddebrød

38 11112008051

Voila!
Lunkent vandhanevand (ja-ja, det bliver jo bagt, så det går nok med bakterievæksten), gammelt gær, lidt kedelig honning fra skabet, lidt olie, salt, kardemomme, en rest fuldkornsmel og så mel. Og hittet: Den pose friske valnøddekerner jeg købte i dag
Der er penslet med den forhåndenværende skummetmælk (hvem har måske æg til pensling på lager?)

Mmmmmmm det smager himmelsk og smagen af friske valnødder er superb!
Jeg testede selvfølgelig først, for det er lige som med chokolademousse: billig, dårlig tysker-chokolade giver mousse, der smager af ersatz-vekao, kvali-vare chokolade med en tårnhøj kakaoprocent giver mousse, der smager af himmerige (selv for ateister)…

2 thoughts on “Valnøddebrød

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Hjemmebagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.