Så kan man lære det…

2 af de 9 viste sig at være film, der længe har stået på min must-see-meget-snart liste, uden at jeg dog har fået dem set. Og her har man ellers haft Må-neds-vis uden quiz til at få dem set. Hvad i alverden har jeg lavet? Nåja køkken, men…

6 thoughts on “Så kan man lære det…

 1. Lekkerbischen

  Hmm…hvad piver du for? :o) Du mangler kun 2-3 stk. nu.. Jeg er ikke i NÆRHEDEN af, at få bare 16 rigtige.. søger, søger og SUPERSØGER på Google, IMDb..you name it!

  Men du skal nok nå det! Det er jeg sikker på.. :o)

 2. AnetQ Forfatter

  Ja, med stædighed & venners hjælp kommer man langt – sådan er det med så mange ting i livet (det synes jeg, jeg mærker på mange fronter for tiden).

 3. Lekkerbischen

  Lyder godt – sørme om ikke det lykkedes mig at opklare én mere!

 4. mariahønen

  Ja jeg mangler stadig 5 – og jeg har meddelt Ægget at han kun må være med i vores lille quiz klub, hvis han lige klare den lille sag. Nu kan han jo få alle de andre 35 – næsten gratis! Det er da kun fair.

 5. Ægget

  Jeg synes der breder sig en noget hysterisk desperat stemning i hulen i træet.
  Det forekommer mig, at nogen har glemt alle de fine bidrag jeg kom med blandt de første 35 gættede film. Men hvis det skal være på den måde, æder jeg da gerne en håndfuld skovsnegle for at slippe for at være med i hulen! Er det i aften jeg skal lave mad?

 6. mariahønen

  Nu mangler jeg jo kun 2 film – så problemet er blevet meget mindre (måske også lidt sværere?). Men aftensmad – go’ ide, skat. Anetq – kommer du forbi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.