Rolls Royce til Verdens Ende

Der er godt nok power i saadan en RR-motor. Isaer selvfolgelig, naar den sidder paa en 747. Heathrow tager haablost lang tid at skifte i, men jeg fik da set den nye terminal 5 (saa spaendende er den ikke – men jeg fik taget at par billeder inden jeg fik ordre om at foto var forbudt) og efter en bustur gennem opmuntrende beton i 18 minutter fik jeg ogsaa hurtigshoppet i Boots og kobt laekre magasiner + en enkelt bog eller to i WS Smith. (Saadan kan man klare London paa en halv time!)
Nu er jeg saa vaeltet ud af det fly, jeg har haft fornojelsen af i 12 timer, (jeg lugter rigtig laekkert, og det er inden jeg har vaeret ude i tropeklimaet udenfor) – for udenfor venter Singapore… Jeg har hort at man skal prove deres Natsafari i den zoologiske have!
Saa er der 2 dage til at kigge lidt paa Oesten inden jeg drager videre til Oz. Men jeg maa sige ‘en ting: Gratis internet i lufthavnen; det giver et helt i orden forstehaandsindtryk :)

One thought on “Rolls Royce til Verdens Ende

  1. Ægget

    Og du er på bloggen fra den mobile enhed. Fantastisk. Glæder mig til at følge med i life as it should be. Imens lever vi her hjemme uden sol, uden filmquiz uden latente farer og insektbid, uden mystisk mad og uden irriterende turister (de andre forstås) – fuldstændig uden spænding. Det er måske meget godt det er dig der er ude og rejse.

    Men kommer der billeder på postkortene fra Rejsende onkel maQ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.