House sæson 3-maraton-klar

Så kan alle min medjunkier kan godt glæde sig! Jeg indså, hvordan narkomanien havde bredt sig, da jeg på én dag fik taksigelsesbesked på googletalk fra M (mens jeg kastede mig ud af døren om morgenen), abstinensklynkende mail fra L midt på dagen og sluttede aftenen med sms fra I med planer om at arrangere maraton, så snart vi kunne se sæson 3!
Væll-væll maj frænds, ze time haz kome (som de siger sydpå), Sæson 3 kører nu på min gamle bærbare.
Hvis vi skal holde maraton, så vil jeg gerne høre om, hvordan vi hooker filerne på mit eksterne drev op med noget større skærm? HJÆLP! Nogen ideer? En computer med tv-kort? Eller kan der køres noget igennem min harddisk-dvd-optager eller noget? Eller ligger nogen inde med et mere high-tech fjernsyn end mit (der skal jo ikke så meget til!)?

Imens I tænker over dén går jeg i seng med House (eller i hvert fald første afsnit af sæson 3), og bare rolig: det er aldrig Lupus!

7 thoughts on “House sæson 3-maraton-klar

 1. Suzy-Hang-Around

  HURRA!!!! Jeg er SÅ meget på. Jeg har keine ahnung om hvordan vi arrangerer teknikken, men jeg møder op pretty much nårsomhelst, hvorsomhelst.

 2. mariahønen

  Jeg vil meget gerne tilbyde mit meget store fladskærms TV (37″)og lokation til en eventuel maraton. Vi har også en computer linket op til fjernsynet, så hvor svært kan det være? Kan du ikke bare brænde filerne ned, så må vi finde en viewer til dem? Ægget er ret nørdet på det punkt og har allerede tilbudt sin assistance.
  Jeg kan næsten ikke vente til at se hvad de nu finder på!!!

 3. Anetq

  Ha! Så er vi kørende! Det ligger på en ekstern harddisk, så så længe den allerede ophookede computer har USB er vi kørende. Jeg downloadede den fantastiske player, som jeg før har haft succes med her: http://www.videolan.org/vlc/

 4. Ægget

  Ha!
  Vores tv æder USB direkte! Uden dikkedarer og uden brug af PC.

  Men ok vi kan også smide det via pc – det er i hvert fald en driftsikker gennemtestet løsning.

  Bare jeg får lov til at myrde drager i fantasiland imens I leger doktor med House. (Fik I den? Dr. Med. House).

 5. mariahønen

  Så har vi fået vores TV hjem igen, efter at noget hejs er blevet fikset med at der var “persienner” hen over skærmen.
  MEN vi tager lige på 2 ugers ferie fra imorgen. Så du er velkommen til at invitere, men det kan først være efter 24 juli. Og da det jo nok skal være hjemme hos mig, skal vi nok lige koordinere det ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.