En tehætte til bagværk?

Det var noget af stof, og min første tanke ved ordet “hvede” (hvis ikke jeg lige bager), er sådan nogen lækre varme hveder, man spiser aftenen før Store Hvededag, så umiddelbart var jeg ude i noget med en slags tehætte til bagværk, men det skulle vise sig at være noget helt andet… En øko-varmepude, det lyder da lækkert. Og lækre er billederne også.
Jeg pønser på deltage i Operation Påskeglad og finde en måde at bestikke Liselotte til at få Stine til at sende mig én til at varme min påske. På den anden side tvivler jeg på Liselottes bestikkelighed [medmindre måske man syr hende noget lækkert??], så eftersom jeg jo både kan bage & sy [selv om jeg aldrig har tænkt på at kombinere de to ting!], er det måske alligevel nemmere bare at komme i gang selv?

* Hov, ser lige at det slet ikke er Liselotte, men Prelsborg, der bestyrer påskeglæden i år, så holder bestikkelsesplanen jo slet ikke…

8 thoughts on “En tehætte til bagværk?

 1. Stine

  Du må i gang. Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men den vejer på den anden side af 2½ kg. så jeg tror det bliver lige lovlig dyrt med Post Danmark ;)

 2. AnetQ Forfatter

  København, så du er vist den anden ende af landet… jeg må ud og skaffe noget ikke-knækket hvede!

 3. Stine

  Det er altså ikke af ond vilje! Jeg har brugt 2½ kg. hel hvede og en halv pose (vist ca. 25 gr.) tørret lavendel, så dufter den skønt (uden kan den godt lugte en smule af grød). Så et inderbetræk i hvid bomuldslærred og et sjovere yderbetræk der kan vaskes. Det tager ikke lang tid men er det hele værd :)

 4. AnetQ Forfatter

  Nej nej, det er ren dovenskab, ikke bare at gøre det ;) Har du kanalsyet inderposen, som dem på hjemmesiden? Og hvor finder man tørret lavendel – en helsebiks?

 5. Liselotte

  Altså… jeg modtager altid bestikkelse og er slet ikke så småtskåren, så jeg skeler til, om der er en fornuftig grund til det eller ej, så det… ;-)

 6. Stine

  Jeg har med vilje ikke kanalsyet, det er bare en stor pose. Jeg kan godt lide man selv kan fordele det, specielt som fodvarmer i en kold seng er det fikst :)

  Jeg har købt både hele hvedekerner og tørret lavendel i en lokal helsekostbutik. Har de det ikke på lager burde de kunne skaffe det. Mener jeg giver 22,5o kr. for hvedekerner og knap 30,- for en pose lavendel (der rækker til to hvedevarmere).

  Jeg kender godt til dovenskaben – men det tager virkelig ikke lang tid ;)

 7. AnetQ Forfatter

  @Liselotte: Du modtager gerne bestikkelse uden grund ;) Det er stort… Jeg får helt lyst til at bestikke dig – Lad mig se, hmm… hvad kan gøres med Post Danmark til fornuftige priser. Er du til håndklippede papirtrolde?

  @Stine: Nej, jeg tænkte også, at det var bedst uden kanaler – så man selv kunne forme den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.