CSS-hjælp?

Mit yndlingsplugin har altid være Brians Latest Comments (BLC), men CSS’en fra mit tema ødelægger visningen af det i min sidebar, så der bliver ny linie for hvert link. (Jeg har ladet den stå i min sidebar, for at demonstrere hvad problemet er – brug linket til Brians egen side, og se, hvordan det BURDE se ud.)
Jeg kan regne ud, at det er noget styling af lister (ul eller li?) der giver problemet.
Jeg har forsøgt at definere en class eller id for BLC, for at få lov til at lave en undtagelse for stylingen af BLC – men jeg har jo faktisk ikke forstand på det…
Er der nogen, der kan hjælpe mig med et stykke CSS-kode, der kan sætte temaets CSS ud af drift inden for en bestemt Id eller Class? [hvis det da er sådan man løser det?]
Kan nogen hjælpe?

12 thoughts on “CSS-hjælp?

 1. Rasmus

  Ja, det er helt sikkert et CSS problem. Men jeg skal ikke gøre mig klog på en løsning sådan lige fra hoften. Men sådan rent funktionelt ser det ud til at være et lækkert plugin.

 2. kkk

  Dels ser det ud til, at du i sidebaren henviser til div id=”blc”, men i CSS’en kalder du den .blc med punktum. Punktummer henviser til class’es, du skal bruge havelåger (#) til id’er. Altså #blc.

  Så det du selv har lavet burde heller ikke virke :)

  Men! I CSS’en er der punktet .latestactivity small og jeg forestiller mig, at det er den oprindelige kode?

  Herunder er linjen display: block;. Hvis du sletter den, så tror jeg godt, det kunne virke …

 3. AnetQ Forfatter

  Åh, Tusind tak for hjælp!!
  Jeg har nu uploadet en “ren” css-fil, hvor jeg kun har rettet Navigations-hovedet på nogle poster (så der også kommer fint ikon på About & Arkiv… Bortset fra det, er der ikke tilføjet eller pillet i noget.
  Jeg har naturligvis prøvet at fjerne display: block;, men det virker desværre ikke….

 4. AnetQ Forfatter

  1) Det er helt klart CSS-stylingen af “right sidebar” den er gal med. Fjerner jeg alt dette fra CSS’en, så er det ikke kønt, men problemet er løst.
  2)Og jeg kan komme det nærmere: Det er et af punkterne med #navigation ul li hvor det går galt:

  #navigation ul li {
  margin: 0;
  padding: 0;
  display: inline;
  }
  #navigation li {
  list-style: none;
  }
  #navigation ul li a {
  margin: 0;
  padding: 2px;
  display: block;
  color: #3B3B3B;
  text-decoration: none;
  border-bottom:1px dotted #2D2D2D;
  }
  #navigation ul li a:hover {
  background:#830F0F;
  color: #fff;
  }

  Min kursiv – det er de 2 linier jeg har fjernet…

 5. kkk

  Det oprindelige problem var, at hver kommentar kom på en nye linje, og det problem er da løst?

  Hvad mangler?

 6. AnetQ Forfatter

  Ergo tænker jeg: Hvis man vil have begge dele, så skal man definere, at BLC er noget, der ikke skal styles – eller skal styles anderledes hvad angår ul li…
  Det har jeg så ingen anelse om, hvordan man gør?

 7. AnetQ Forfatter

  Ok, det eneste der er anderledes, hvis jeg fjerner de to, er at min dottede buttom border kun står under enkeltordet, og ikke linien ud, som ellers giver en dejlig adskillelse af punkterne i menuen… (det samme gælder a:hover-baggrundsfarven.
  Men man kunne måske indsætte en linie i selve sidebaren i stedet? Update: Det kunne man i CSS’en – men jeg har ikke helt samme resultat alligevel…

 8. kkk

  Det er display:block, der får bottom borders og baggrundsfarver til at fylde hele linjen. Men men med display:block aktiveret kan der kun være ét punkt pr linje.

  Hvis du nu i CSS’et kopierer du #navigation, indsætter dem længere nede og omdøber de nye til fx #blcnavigation – og her sletter display:block.

  Tilsvarende omdøber du id=”navigation” til id=”blcnavigation” i sidebaren.

  Det burde da virke?

 9. AnetQ Forfatter

  Hmmm helt tilfreds er jeg jo ikke… Dybest set vil jeg jo have mit gamle modificerede Simpla-tema, men med de lækre famfamfam-ikoner fra dette her, og så det kan finde ud af widgets (hvad ingen af dem kan… hmmm og måske topbaren med faneblade fra det her tema?
  Men for nu at citere Dr. House, der citerer “the great philosopher Jagger: You can’t always get, what you want” her kunne man så tilføje: …før du lærer noget css?

 10. Pingback: Undr! : Barthelme #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.