Barthelme #2

Bloggen har fået nyt tema, og det er jo uinteressant for de fleste andre mennesker, så lad mig i stedet bruge lejligheden til at reklamere for en af mine yndlingsforfattere, som temaet er opkaldt efter – Donald Barthelme. Nå ok, så tager vi den i den næste post…

Til dem, der alligevel synes det med temaet er interessant: Jeg så dets lækkerhed ovre hos kreative Claus Buhl – og synes det udnyttede 2.0 så dejligt. Temaet er rigtig rigtig lækkert på indersiden: For udseendet skal man jo liiiiiiiiige pille lidt i, når man er mig. Det kan godt være, at jeg ikke vil kaldes tøs(eblogger) og HADER lyserød af et inderligt hjerte, men ikke et tema uden hjerteblodrøde indslag.
Mig: “Kan du ikke lige Hex-koden til blodrød?”
Kollega: “Hvad faen snakker du om?”
Mig: (skuffet over den manglende nørdhed*) “Hmmm, så må jeg jo slå det op” – og minsandten om ikke Wikipedia har en tjekket visuel farvekode-beskrivelse på opslaget “rød”.
* En skuffelse der i øvrigt kun varer til jeg selv har fundet det – tænk hvis man delte kontor med nogen, der kunne hex-farvekoder, men (gætter jeg på ville være tilfældet) ikke så meget andet?!

Når jeg siger at temaet er smukt på indersiden, så er det selvfølgelig fordi det kan redigeres fra bagpanelet (til husbehov), der er dokumentation til (wow, sikke’n fest!), mit BLC-plugin virker uden problemer og når man vil pille lidt mere så er fx CSS-filen er til at forstå; så de røde indslag og “kunne den spalte til venstre ikke være lidt bredere”-ønsket er let opfyldt – og det er jo en skøn forandring.

Reblog this post [with Zemanta]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.